Programme

8.30-9.15	Registration / Tea & Coffee	ArtsTwo Foyer
9.15-9.30	Welcome: Kathryn Richardson	ArtsTwo Lecture Theatre
9.30-10.30	Keynote: Clare Furneaux (University	of Reading)
10 minute break		
<u>Papers</u>		
	ArtsTwo 3.16	ArtsTwo 3.20
Session 1	Using QMplus quizzes to develop	Navigating high-level scientific
10.40-11.10	students' understanding of cohesion,	research texts: Strategies for EAP
	coherence and criticality in	teachers
	academic writing	Andrew Northern & Brian Daughton
	Will Hutton & Christian Louis-Shea	
	Ilbury 5 minute break	
Session 2 English as a Lingua Franca in Negotiating subject content at a		
11.15-11.45	academic writing - tutors' and	distance
11.15 11.15	students' perspectives	Margot Farnham
	Theodora Maldar	nangot i arimani
10 minute break		
Session 3	Tackling multi-disciplinary scientific	Analysis of self-regulation strategies
11.55-12.25	courses and material development	as reinforcement to language
	in traditional EGAP settings through	learning strategies in English for
	hands on needs analysis.	Specific Purposes Pakistani
	Sharon Turner	classrooms
	Forte to book	Summaira Sarfraz & Faiza Dar
Session 4	5 minute break Is there a future for EGAP teaching in	Effectiveness of intercultural
12.30-1.00	light of the trend towards more and	approach to EFL teaching for
12.50-1.00	more ESAP teaching in UK HE?	enhancing EAP at the undergraduate
	Jenna Bodin-Galvez & Dr Alex Ding	level in Pakistan.
	,	Faiza Dar & Summaira Sarfraz
1.00-2.00	Lunch in Mucci's	
Workshops & Roundtables		
	ArtsTwo 3.16	ArtsTwo 3.20
Session 5	Does technology serve to liberate	TAWK IT: Talk and Write Knowledge
2:00-2:40	EAP practitioners, or enslave us?	in Text
	Martin Barge & William Tweddle	James Wilkinson
5 minute break		
Session 6	Stance and engagement in academic	Adapting EFL methods for the EAP
2.45-3.25	discourse: a workshop exploring the relation between EGAP and ESAP	classroom Mark Heffernan
	William Tweddle & Martin Barge	магк нептегпап
20 minute break	Tea & Coffee	ArtsTwo Foyer
Session 7	Roundtable 1: Is there a future for	Roundtable 2: Should we change our
3.45-4.25	EGAP teaching in light of the trend	teaching to reflect the new ELFA
	towards more and more ESAP	paradigm, as recently suggested by
	teaching in UK HE?	Jennifer Jenkins?
	Alan Hart, Debra Hills & Mira Shapur	Weronika Fernando, Lachlan Moyle and
		Jacqui Reid
5 minute break		
4.30-4.50	Closing plenary: Clare Furneaux	ArtsTwo Lecture Theatre
4.50-5.00	Thank you	